Rólunk

A szerviz múltja

Dubnicz Pál 1994-ben indította egyéni vállalkozását a család garázsában Diesel Motor Szerviz néven. A fiatal autószerelő mester dízel adagolókra specializálódott hosszú éveken keresztül, majd fokozatosan tovább bővítette az autóiparon belüli szolgáltatásait.

A cég fejlődése új formát kívánt. Az eddig egyeduralkodó dízeljavítás mellé bekerült a benzinnel működő autók szervizelése is, így született meg a Dubnicz Szerviz Kft.

 

jelene

Szervizünk a Lajta-Hanság Zrt. mosonmagyaróvári telephelyén belül található, ahol 400 m2-es műhelyben folyik a tevékenységünk. Lehetőségünk van  – a személy- és kisteherautókon kívül –  nagyobb tehergépjárművek és egyéb nagyobb járművek (pl.: traktorok) zárt térben történő javítására.

A Dubnicz Autószerviz fő profilja az üzemanyagellátórendszer-javítás, a diagnosztika és az általános autószerviz. Cégünk hivatásos Ford Szakszervizként is működik. Műszerparkunkban több, a környéken egyedülálló gép is található, ezzel is segítve hozzánk forduló ügyfeleink problémájának hatékony megoldását.

év tapasztalat

munkalap

Jövője

Műhelyünk filozófiája a fejlődés. Azon dolgozunk, hogy az általunk gondolt legjobb műszerekkel, gépekkel tudjuk elvégezni napi feladatainkat. A szakmai képzések mellett kommunikációs vonalon is fejlesztjük magunkat. Mindezeket annak érdekében tesszük, hogy minél többen minél elégedettebben távozzanak szervizünkből.

Mert nálunk így működik!

szívesen segítünk

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Telefonon, e-mailben, vagy akár személyesen is.

+36 20 377 6206
9200 Mosonmagyaróvár, Gabonarakpart 22.
szerviz@dubnicz.hu
+36 20 377 6206
9200 Mosonmagyaróvár, Gabonarakpart 22.
szerviz@dubnicz.hu

Kapcsolat

4 + 1 =