Mobilitás garancia

Szeret úgy elindulni, hogy biztonságban érzi magát és családját? Volt már problémája azzal, hogy munkaszüneti napokon, munkaidőn kívül illetve szabadságunk alatt stb. egyedül hagyva érezte magát, mert elromlott az autója? Tartott már attól, hogy ismeretlen helyen kire fogja bízni az autót, ha az elromlik?

Kíváncsi, hogy ezekre az élethelyzetekre van-e megoldás?

Szervizünk célja ügyfeleink minél teljesebb körű kiszolgálása, elégedettsége. Ezért örültünk a lehetőségnek, hogy az AutoCrew hálózaton belül a Magyar Autóklubbal megegyezve fel tudjuk ajánlani a Mobilitásgarancia nevű szolgáltatást a gondtalan utazásért. Hiszen így Ön 0-24-ben biztonságban tudhatja magát és családját.

Műhelyünkbe ügyfeleink többször jelezték azt a problémát, hogy munkaszüneti napokon, munkaidőn kívül ill. szabadságunk alatt nem tudnak bennünket elérni, és ez által nem kapnak szakszerű segítséget, amennyiben probléma merül fel autóikkal. Magukra hagyva érzik magukat, ha nem segítünk a bajban.

Ezért örültünk és kaptunk a lehetőségen, hogy az AutoCrew hálózaton belül a Magyar Autóklubbal megegyezve fel tudjuk ajánlani e problémák megoldására a MOBILITÁSGARANCIA nevű szolgáltatást. Ennek célja, hogy az emberek mobilitását, szabadságérzetét ne gátolja semmi.

szívesen segítünk

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Telefonon, e-mailben, vagy akár személyesen is.

+36 (96) 212 228
9200 Mosonmagyaróvár, Gabonarakpart 22.
szerviz@dubnicz.hu
+36 (96) 212 228
+36 20 377 6206
9200 Mosonmagyaróvár, Gabonarakpart 22.
szerviz@dubnicz.hu

Kapcsolat

8 + 6 =